HTML

Újdonság!

2013.04.30. 10:49 blogggolok

A páromnak közeledett a születésnapja. Elég régóta együtt vagyunk, a közös fénykép, vágyott ajándék, kézzel készített apróságok ideje lejárt már kapcsolatunkban. Most már valami nagyobb, különlegesebb dolgot szeretnék neki adni. Egy élményt, amit nem felejt el, és még plusz lendületet is ad kapcsolatunknak. Új fehérnemű bemutatásán már túl vagyunk, wellness-hétvégén is voltunk már, a lakást pedig már százszor teleraktuk gyertyákkal. Vegyek ki egy szobát? Ne már, az olyan… hát nem a kapcsolatunkhoz méltó.

Ezért úgy döntöttem, hogy megadok neki egy címet, ahova el kell jönnie. Főztem vacsorát, de nem otthon tálaltam neki. Egy idegen, de meghitt, csodálatos lakásba invitáltam, ahol megvacsoráztunk és a többi… nos az maradjon titok. Az izgalom, a titokzatosság, az újdonság mindenkire hatással van. Egy egyszerű vacsora is egészen más megvilágításba kerül. Pár óra múlva feltöltődve, egymásra kacsintva hagytuk el a lakást. Azóta is mindkettőnknek eszébe jut a kaland. Mintha az első együttlétet ismételtük volna meg. Egymásra mosolygunk és mindketten tudjuk, hogy különleges este volt, és nemis az utolsó. Pár órája én kaptam tőle egy sms-t, melyben este egy ismeretlen címre invitált!

www.buvohelyek.hu

Szólj hozzá!

Címkék: meglepetés búvóhelyek pároknak

Új cím !

2013.01.15. 10:35 blogggolok

Egy új címet találtunk az internet segítségével . A buvohelyek.hu oldal tette nyílvánosságra melyet a helyszínek menüpont alatt meg is találhattok ! 

Szólj hozzá!

Összefoglaló oldal !

2012.12.07. 12:55 blogggolok

Hamarosan elindul egy új búvóhely oldal .. A tudomásom szerint az összes nagyobb búvóhely oldalt foglya összetartani egy rendszerbe ! Már nagyon várjuk ! 

Szólj hozzá!

Búvóhelyek facebook oldala

2012.11.23. 13:12 blogggolok

Megtaláltam a facebook közösségi portálon a legújabb még el sem indult búvóhelyek weboldalának facebook oldalát. Ezt az oldalt a https://www.facebook.com/pages/buvohelyekhu/306498642797798?ref=hl oldal találhatjuk meg ! 

Érdemes lesz nyomon követni munkájukat !

Szólj hozzá!

Van kivel , de nincs hol ?

2012.11.19. 14:48 blogggolok

Manapság nagyon sok fiatal menekül szállodákba , panziókba . Mi segítséget nyújtanánk nektek abban , hogy olyan búvóhelyes weboldalakat ajánlanánk amelyek segítségetekre lehet . 

Kezdjük is a Budapesti oldalakkal

1;  buvohely.biz

2; buvohely-budapest.org

3; szobaparorara.com

4; lakasparorara.com

Ezeken az oldalakon a Budapesti búvóhelyeket találjuk . Folyamatosan bővülő kínálatból választhatunk és böngészhetünk ...

Remélem valamiféle segítséget nyújtottunk , hogy ha van kivel akkor legyen hol is !

Szólj hozzá!

Címkék: buvohelyek